U e-mail marketingu je jedan od kanala direktnog marketinga u kojem glavnu riječ vodi personalizacija sadržaja. Ne postoji niti jedna marketinška tehnika s tim sposobnostima koja može doprijeti do korisnika na toj razini personalizacije.

E-mail marketing (newsletter) služi kako biste korisnicima koji su upoznati s vašim brendom, proizvodom ili uslugama slali email poruke koje su personalizirane. Sadržaj poruka može biti od edukativnog do prodajnog tipa. Što više podataka imate o osobi kojoj šaljete email poruku, to sadržaj može biti personaliziraniji (npr. ako prodajete cipele i imate u bazi muškarca, sportaša, koji voli Nike i ima nogu broj 45 – možete mu personaliziranom email porukom ponuditi Nike tenisice na akciji i to baš broj 45). 

Mi u agenciji Ferenčić Internet Marketing koristimo MailChimp alat preko kojega možemo vaš proizvod ili uslugu još bolje povezati s ciljanim skupinama. MailChimp nam omogućava da s lakoćom kreiramo atraktivne e-mail kampanje, odnosno newslettere s kojima će osobe u vašoj bazi biti veoma zadovoljne.

Ako godinama skupljate kupce, klijente i korisnike u adresar ili bazu podataka i to do sada niste koristili ili jednostavno ne znate napraviti odgovarajuću strategiju i plan za email marketing, javite nam se i iskoristite priliku da se povežete s vašim postojećim, ali i budućim kupcima. 


[contact-form-7 id=”2529″ title=”Contact form 2″]