Edukacija – Digitalnim marketingom do rasta i razvoja poduzeća

Kako je digitalni marketing stalno u porastu i svi u poslovnom svijetu počinju biti svjesni njegove važnosti u svakodnevnom poslovanju, u suradnji s Koprivničkim Poduzetnikom i Humanitarnom udrugom Nina odlučili smo napraviti edukaciju i radionicu vezanu uz digitalni marketing i njegove mogućnosti.


Slike s predavanja u svibnju 2017.


Edukacija se sastoji od uvodnog predavanja i 3 edukativne radionice. U uvodnom predavanju ćete se upoznati s osnovama digitalnog marketinga i načinom provedbe edukacije kroz tri sva tri dijela.

PLAN EDUKACIJE:

 • Uvodno predavanje (1,5 – 2 sata)
 • E-Mail marketing (2 – 3 sata)
 • Google AdWords (3 – 3,5 sati)
 • Facebook  (3 – 3,5 sati)

Sva predavanja, odnosno radionice su namijenjene svim start up-ovima, poduzetnicima, srednjim i malim tvrtkama te onima koji žele naučiti nešto teorije, ali i steći praktična znanja koje će moći dalje iskoristiti na svom poslu. Svi polaznici će od nas kao Google Partner agencije dobiti bon od 400 kn za AdWords oglašavanje koji ćete moći iskoristiti nakon što potrošite vlastitih, odnosno prvih 100 kn na AdWords računu.

Radionice će se održavati u  radnom tjednu u popodnevnim satima. Moguće je da će doći do promjene termina, ali sve ćemo se dogovarati s vama po tom pitanju.

 • 25.10. 16:30h – Uvodno predavanje 
 • 30.10. 16:30h – E-Mail marketing (prebačeno s 31.10. na 30.10.)
 • 08.11. 16:30h – Google AdWords
 • 15.11. 16:30h – Facebook  

Mjesto održavanja je  u Poduzetničkom inkubatoru Koprivnica (Dravska 17), u dvorani za sastanke na 1. katu, soba B9.

CIJENA SEMINARA: Seminar je besplatan, ali da bi se prisustvovalo radionicama potrebno je uplatiti donaciju od 200 kn po osobi ili tvrtki (moguće je da tvrtka uplati edukaciju pa da na svako predavanje dođe netko drugi) na račun humanitarne udruge NINA.

ŠTO TREBA POLAZNICIMA SEMINARA:

 • Laptop (možete doći i bez njega, naši dragi partneri iz Koprivničkog poduzetnika vam ga mogu besplatno posuditi za vrijeme trajanja edukacije).
 • Osobni Facebook account (račun)
 • Potvrda uplate donacije na račun udruge “Nina”
  [Raiffeisen Bank d.d. broj žiro-računa: 2484008-1106651650
  (IBAN HR9024840081106651650)(SWIFT: RZBHHR2X)
  Pod opis plaćanja navesti: Donacija za udrugu Nina/edukacija
  Poziv na broj: Vaš OIB.]
 • Želja za novim znanjima i dobra volja 🙂

 

 

TKO ĆE ODRŽATI RADIONICE?

Radionice će održati Vanja Bijelić i Dražen Ferenčić. Vanja je zaposlenik Google Partner agencije Ferenčić internet marketing s iskustvom od preko dvije godine u kreiranju digitalnih strategija i oglašavanju na digitalnim platformama. Vlasnik je svih 5 Google AdWords certifikata što znači da je certificiran stručnjak od strane Google-a. Dražen je također stručnjak za digitalno oglašavanje te u slobodno vrijeme kreira strategije, oglase i proučava sve mogućnosti i strategije digitalnog marketinga. Vlasnik je svih 5 Google AdWords i jednog Google Analytics certifikata što ga također svrstava u certificirane Google stručnjake.
Edukaciju o email marketingu dana 31.10.2017. u 16:30 sati održat će jedan od najboljih regionalnih stručnjaka o email marketingu Mario Pintar, trenutačno direktor marketinga u Hangar 18 d.o.o.


[contact-form-7 id=”1968″ title=”Prijava – Edukacija/Radionica”]

** Vaš email će biti korišten u edukacijske i promotivne svrhe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.